Schakt, Bygg, Anläggning, Borr & Bergtjänst

Kompletta tjänster inom schakt- och grävservices, dränering och mycket mer!

IMPRESA.SE

En och samma kontak

En av de största fördelarna med total entreprenad för er som kund är att ni har kontakt med ett enda företag. Vi erbjuder en och samma kontakt genom hela projektet.

IMPRESA.SE

Kunnig projektledning

Vid större arbeten eller renoveringar kan man behöva hjälp från flera olika företag för att få specialisthjälp med de olika etapperna i processen.

IMPRESA.SE

En kontakt – Ett kontrakt

Ur en ansvarssynpunkt är totalentreprenad den absolut enklaste och tryggaste formen för likväl er som kund som för det företag som ansvarar för projektet. 

Team

Ett starkt, multidisciplinärt team med bred erfarenhet

Utrustning

Vi använder alltid marknadens bästa utrustningar

Resultat

Vi arbetar alltid säkert och effektivt för det bästa resultatet

Pris

Totalenterprenad med marknadens bästa priser

OM OSS

Entreprenören som hjälper dig hela vägen i ditt projekt!

Genom att välja oss får ni en enda entreprenör som genomför planering av tomt, förberedande arbete för husgrunder, VA-arbeten, dränering, grovplanering, finplanering, inmätning, utsättning och projektering.

Proffsfint Group AB
VÅRA TJÄNSTER
Markarbeten

Vi utför all typer av markarbeten, stora som små. Som helhets- leverantör kan vi erbjuda hjälp till samtliga moment i projekt, från planeringsstadiet till slutförandet.  

Schaktning

Impresa Mark & Byggteknik genomför både stora och små projekt- Vi är gärna med i tidigt skede där vi kan hjälpa dig att hitta bästa läsningar just för ditt projekt.

Dränering

Vi är en pålitlig och erfaren entreprenör för att genomföra dräneringsarbete. Vi erbjuder lösningar som genomförs av våra erfarna medarbetare.

Husgrund

Vi är din helhetsleverantör som hjälper dig med förberedande arbete inför husbygge. Vi har resurser och erfarenhet för att genomföra alla entreprenader.

Bygga pool

Funderar du att bygga pool? Då har du kommit rätt. Impresa Mark & Byggteknik hjälper dig genom hela vägen från ide till färdig pool samt med finplanering kring poolen.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Bergsprängning

Pyroteknisk eller hydraulisk Bergsprängning/ Spräckning.  Med våra metoder så kan vi ta bort alla typer av berg, klipphällar, stenar och bergknallar. 

Skräddarsydda tjänster efter kundens individuella behov!

Vi erbjuder alla tjänster inom markarbete, byggteknik, måleri, trägårdskötsel samt rivning & återvinning.

VÅRA PARTNER

Kontakta oss idag!

Impresa Mark & Byggteknik

Genom att välja oss får ni en enda entreprenör som genomför planering av tomt, förberedande arbete för husgrunder, VA-arbeten, dränering, grovplanering, finplanering, inmätning, utsättning och projektering.

Newsletter

Vi vill gärna dela vår kunskap, erfarenheter och lösningar med dig på vår webbplats. Håll dig uppdaterad genom vårt nyhetsbrev som innehåller det senaste från byggbranschen.

© Copyright 2021 | Impresa Mark & Byggteknik