Husgrund

Kontakta oss
Ladda ner Brochure
Husgrund

Vi är din helhetsleverantör som hjälper dig med förberedande arbete inför husbygge. Vi har resurser och erfarenhet för att genomföra alla entreprenader. Vi hjälper dig genom hela processen, från schakt till fyllning samt VA- och dräneringsarbeten. Vi är gärna med tidigt i projektet, där kan vi föreslå mest lämplig och kostnadseffektiv lösning för dig. Proffsfint AB genomför grundläggningsarbete för större fastigheter och villor med stor fokus på kvalité, tid och säkerhet. Vi arbetar i Stockholm med omnejd.

Om du står inför ett stort husbygge så är arbetet med grunden något av det första du ska tänka på. Det är viktigt att ha en kompetent samarbetspartner för att arbete ska skötas på ett effektivt och högkvalitativt sätt.

Planerar du bygga ett hus? Vi hjälper dig gärna med ett förberedande arbete för att ditt hus ska stå stabilt i många år.

Kontakta oss idag!

Impresa Mark & Byggteknik

Genom att välja oss får ni en enda entreprenör som genomför planering av tomt, förberedande arbete för husgrunder, VA-arbeten, dränering, grovplanering, finplanering, inmätning, utsättning och projektering.

Newsletter

Vi vill gärna dela vår kunskap, erfarenheter och lösningar med dig på vår webbplats. Håll dig uppdaterad genom vårt nyhetsbrev som innehåller det senaste från byggbranschen.

© Copyright 2021 | Impresa Mark & Byggteknik