Schaktning

Kontakta oss
Ladda ner Brochure
Schaktning

Impresa Mark & Byggteknik genomför både stora och små schaktenterprenader. Vi är gärna med i tidigt skede där vi kan hjälpa dig att hitta bästa lösningar just för ditt projekt. Vi har både kapacitet och kompetens att ta oss an olika schaktentreprenader. I våra projekt arbetar vi med att i största mån återvinna material och effektivisera transporter för att värna miljö och sänka kostnader för våra kunder.

Schaktarbete är en den viktigaste delen av markarbeten vid anläggning av tomt och uppförande av hus. En bra grund är början till ett lyckat resultat. 

Oavsett om ni ska lägga husgrund, göra rum för en pool, bygga en friggebod eller annan typ av byggnation så är underarbetet och alla förberedelser oerhört viktiga. Har man inte tid, kunskap eller kapacitet för ett ordentligt arbete på egen hand rekommenderar man därför alla att ta in professionell hjälp för arbetet.

Ett välgjort markarbete bör betraktas som en god investering. Ni får en grund som garanterat förblir lika stabil och hållbar i många decennier framöver. Vi har både erfarenhet och kapacitet att hjälpa er i Stockholm. Vi utför alla typer av schaktning och känner till samtliga krav som ställs på olika typer av anläggningar samt håller koll så att de alla uppfylls.

Stödmurar för terrasser och parkanläggningar, för vägar, lastplatser och lastfickor anpassas efter användningsområde och omgivning. Våra prefabricerade L-stödmurar står lika stadigt vid höjdskillnader som på plan mark. S:t Eriks stödmurar är dimensionerade enligt Eurokod 2 och Eurokod 7 och utförda enligt SS-EN 15258 och SS-EN 13369. De geotekniska förutsättningarna kan ibland erfordra särskild beräkning.

Kontakta oss idag!

Impresa Mark & Byggteknik

Genom att välja oss får ni en enda entreprenör som genomför planering av tomt, förberedande arbete för husgrunder, VA-arbeten, dränering, grovplanering, finplanering, inmätning, utsättning och projektering.

Newsletter

Vi vill gärna dela vår kunskap, erfarenheter och lösningar med dig på vår webbplats. Håll dig uppdaterad genom vårt nyhetsbrev som innehåller det senaste från byggbranschen.

© Copyright 2021 | Impresa Mark & Byggteknik