Totalenterprenad
Byggteknik

Totalenterprenad inom byggteknik

En och samma kontak

En av de största fördelarna med total entreprenad för er som kund är att ni har kontakt med ett enda företag. Vi erbjuder en och samma kontakt genom hela projektet.

Kunnig projektledning

Vid större arbeten eller renoveringar kan man behöva hjälp från flera olika företag för att få specialisthjälp med de olika etapperna i processen.

En kontakt – Ett kontrakt

Ur en ansvarssynpunkt är totalentreprenad den absolut enklaste och tryggaste formen för likväl er som kund som för det företag som ansvarar för projektet. 

Team

Ett starkt, multidisciplinärt team med bred erfarenhet

Utrustning

Vi använder alltid marknadens bästa utrustningar

Resultat

Vi arbetar alltid säkert och effektivt för det bästa resultatet

Pris

Totalenterprenad med marknadens bästa priser

OM OSS

Entreprenören som hjälper dig hela vägen i ditt projekt!

Clarence Bygg AB är en lösning för dig som vill ha en helhetslösning till ett bestämt pris. En totalentreprenad är ett smidigt tillvägagångssätt för dig som vill renovera din lägenhet, villa eller sommarstuga. Du som beställer lägger fram ett simpelt förslag på önskemål om vad det är för arbete du vill har utfört. Vi kommer överens om en tidplan och budget. 

VÅRA TJÄNSTER
Rivning & Återvinning

Vi erbjuder helhetsansvar för rivningsentreprenader och omhändertar ditt avfall på ett miljöriktigt sätt. vi även hjälpa till med miljöinventeringar.

Bygg & Montage

Vi bedriver byggverksamhet inom om-, till-, nybyggnation samt renovering inklusive El & VVS. Vi sätter alltid kunden i centrum  genom hela byggprocessen.

Målning & Renovering

Vi  kan hjälpa er med allt ifrån att måla & tapetsera en enkel fondvägg till att renovera hela huset. Vi hjälper dig med såväl tapetsering som målning av väggar, lister, etc.

Stensättning

Vi hjälper till från start till mål. Det innebär att vi utför planläggning, projektering och själva  stensättningen. Vi jobbar med alla typer sten och markbetongplattor.

Markarbete

Vi utför all typer av markarbeten, stora som små. Som helhets- leverantör kan vi erbjuda hjälp till samtliga moment i projekt, från planeringsstadiet till slutförandet.  

Trädgårdtjänster

Vi kan även hjälpa er med all trädgårdsskötsel. Vi erbjuder bl.a. annat gräsklippning, rabattrensning, plantering av blommor, buskar och träd.

VÅRA PROJEKT

Skräddarsydda tjänster efter kundens individuella behov!

Vi erbjuder alla tjänster inom markarbete, byggteknik, måleri, trägårdskötsel samt rivning & återvinning.

VÅRA PARTNER

Kontakta oss idag!

Proffsfint AB

Genom att välja oss får ni en enda entreprenör som genomför planering av tomt, förberedande arbete för husgrunder, VA-arbeten, dränering, grovplanering, finplanering, inmätning, utsättning och projektering.

Newsletter

Vi vill gärna dela vår kunskap, erfarenheter och lösningar med dig på vår webbplats. Håll dig uppdaterad genom vårt nyhetsbrev som innehåller det senaste från byggbranschen.

© Copyright 2021 | Proffsfint AB