Specialstädning Simbassänger
juli 31, 2016
TRADGARD
Specialservice Trädgård
april 30, 2018
Visa allt

Specialservice Måleri & Tak

MÅLERI-&-TAK

MÅLERI-&-TAK

Specialservice Måleri & Tak!

Tvättar, behandlar, skyddar, målar tak & fasad. Boka kostnadsfri hembesök!
Vårt nära samarbete med företag i inom byggsektorn innebär att vi kan erbjuda dig helhetslösningar vid ombyggnader, reparationer och underhållsarbeten.

V i utför alla slags målningsarbeten både utom- & inomhus. Vi erbjuder fönstermålning, fasadmålning, underhållsmålning ombyggnad samt dekorationsmålning. Vi renoverar din altan eller trädäck samt bygger nytt när det behövs. Beträffande ditt tack... ett tak ska skydda huset från regn och ruskväder men också ge huset ett vackert yttre. Ett snyggt tak gör enorm skillnad för helhetsintrycket och höjer både det estetiska och ekonomiska värdet på huset. Att tvätta och måla ert tak förlänger livslängden på det.

Proffsfint är specialiserad på renovering, rengöring och sanering av simbassänger. Våra rengöringsprocesser är specialutvecklade för att avlägsna kalk, pannsten, silikater och fett för att din simbassäng alltid ska vara rent, hygienisk och trivsamt för publiken. Genom välplanerade desinfektionsåtgärder vi bekämpar effektiv Mikroorganismer och Virus för att hålla under kontroll de biologiska och fysikaliska faror som din verksamhet kan utsättas för.

Vårt nära samarbete med företag i inom byggsektorn innebär att vi kan erbjuda dig helhetslösningar vid ombyggnader, reparationer och underhållsarbeten.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert helt utan förpliktelser. Vi blir bara glada om du hör av dig till oss – oavsett om du behöver råd, ett prisförslag eller vill du veta mer om vad som ingår i våra tjänster!

Ring oss gärna så hjälper vi dig med dina frågor! (+46) 073 263 63 01